Wie worden je collega’s

Het team van DynamicHands bestaat uit functionele en technische consultants en ook developers. Ze worden door Gerben Kessen andere professionals begeleid. Gerben woont in de omgeving van het mooie Haarlem, maar de rest woont verspreid door het land. Waarschijnlijk is reizen geen hobby van je en dus zoeken we een opdracht binnen gepaste reisafstand van je woonplaats. Mocht het daarnaast makkelijker voor je zijn, om met de trein naar de locatie van de opdrachtgever te reizen, is dat natuurlijk ook bespreekbaar. Ons kantoor zit in de SuikerSilo in Halfweg op nog geen minuut afstand van het station, mooier konden we het niet maken leek ons. Met meerdere flexplekken, hypermodern koffieapparaat en onze trouwe stofzuigerrobot Roberto, is er bij ons altijd wat te beleven.

Bedrijfsuitjes en Studiedagen

Omdat ook je collega’s veelal bij de klanten hun werkzaamheden verrichten, zie je ze niet iedere dag. Daarom vinden we bij DynamicHands het des te belangrijker, dat daar activiteiten voor worden georganiseerd, zodat de gezellige en sociale cultuur gewaarborgd blijft. Zo streven we ernaar om regelmatig een gezellig uitje te plannen, wat bijvoorbeeld een teambuilding-dag of cabaretvoorstelling kan zijn met een aansluitend diner. Ook hebben we maandelijks onze teamdag inclusief kennissessies, waar we soms externe professionals voor uitnodigen om gezellig mee te netwerken. Stuk lastiger in corona tijd maar ook daar passen we ons op aan.

 

 

Collega’s aan het woord

Bij DynamicHands hebben we nauwelijks verloop. Daar zijn we natuurlijk trots op en hebben dit bereikt door altijd te luisteren naar wat onze medewerkers te zeggen hebben en wat ze nu echt leuk vinden aan het werken bij ons.

 

Lees hier de blog van Pieter, Senior Consultant sinds 2021