Vertrouwen met passie, onze waarden

DynamicHands is een organisatie die zich het makkelijkst laat identificeren door onze vier kernwaarden: Vertrouwen, Passie, Ontzorgen en Optimaliseren. Daar waar Ontzorgen en Optimaliseren het meest gaat over onze werkzaamheden zegt Vertrouwen en Passie veel over onze medewerkers. Over deze kernwaarden zullen we altijd waken omdat we hier ons echt mee onderscheiden met andere organisaties.

Vertrouwen

We gaan uit van het goede in de mens en dat je een professional bent. Iedereen die denkt als een professional, weet wat voor zich spreekt en wat het bedrijfsbelang of de eigen productiviteit ten goede komt. Daarom zijn er vrijwel geen regels bij ons. We hoeven bijvoorbeeld niet uit te leggen dat je je tankpas alleen voor je eigen auto mag gebruiken! Als je middelen nodig hebt om je productiviteit, werkgemak of kennis te verhogen zoals een boek, tas of een nieuwe muis, dan loop je bij ons niet tegen bureaucratie aan. Ook vrije dagen vraag je niet maar die regel je door dit af te stemmen met de eventuele opdrachtgever en betrokken collega’s. Daarmee krijg je de optimale vrijheid die je echt niet eerder gewend was. Hoef je niet naar een klant toe, dan bepaal je zelf of je naar kantoor komt en hoe laat. We vertrouwen erop dat je je tijd goed benut en de uren maakt die nodig zijn.

We hebben vrijwel geen verloop, onze professionals voelen zich goed bij ons. Het voelt voor sommige aan als de vrijheid van een ondernemer met de voordelen van een baan.

Passie

Bij ons werken professionals met passie voor hun vak. Professionals die het leuk vinden om mooie oplossingen te bouwen, die continue de nieuwste technieken willen leren omdat ze een ‘innerlijk vuur’ hebben. Iets wat ze dwingt om in de technologie te springen, een brandend verlangen om te programmeren, om dingen te scheppen. Dat is voor ons heel belangrijk.

Belangrijk is het dus om bij te blijven in je vak. Via diverse mogelijkheden bieden we je trainingsmateriaal en daarnaast staan we je ook graag bij om je intern op te leiden en het juiste pad te kiezen voor je carrière.

We lopen voorop als het gaat om kennis van o.a. Dynamics en .NET, dat is ook mede de reden dat klanten ons inzetten. Uiteraard delen we deze kennis graag met je en kun je altijd sparren met je collega’s.

Kennis en studie

We stellen je in de gelegenheid om Microsoft certificaten te halen, waar we zelfs een bonusregeling voor hebben. Daarnaast hebben we iedere maand een studiedag. Dat wil zeggen dat alle collega’s zich verzamelen op ons kantoor, de dagelijkse werkzaamheden opzij leggen, en individueel of gezamenlijk (soms ‘klassikaal’) werken aan het opdoen van nieuwe kennis. Natuurlijk praten we dan ook even bij en lunchen we gezamenlijk ergens in de stad. O ja natuurlijk doen we ook even een spelletje airhockey op kantoor.

Ook heeft iedereen zijn specifieke doelen waar een training of studie goed bij past. DynamicHands helpt hier graag in mee en biedt je de tools die er voor nodig zijn.

Contact met je collega’s

Door de vrijheid en de verschillende opdrachten op locatie zie je niet al je collega’s elke dag. Natuurlijk hebben we de eerder genoemde maandelijkse studiedag, maar ook zijn er geregeld collega’s op kantoor die voor een opdracht de werkzaamheden niet op locatie maar (deels) remote vanuit kantoor kunnen uitvoeren.

We proberen gemiddeld om de maand wel iets leuks te organiseren als teamuitje, dat kan van alles zijn, van cabaret tot iets actiefs met lekker wat eten natuurlijk. Soms nodigen we de partners van je en zelfs je kinderen uit.

Daarnaast is er nog onze kennisavond. Ongeveer elk kwartaal organiseren we een avond waarbij iemand een actueel technisch onderwerp presenteert. We maken hier een echt netwerk event van, we zorgen voor heerlijk eten en nodigen jou maar ook veel externe relaties uit. Bij Wie worden je collega’s kan je hier meer over lezen.