Carrière mogelijkheden

Om te beginnen bepaal je zelf hoe hoog je je lat legt. Carrière maken klinkt als een vanzelfsprekendheid maar indien je zo lekker op je plek zit en helemaal geen grotere verantwoording of uitdaging zoekt is dat natuurlijk ook prima. Wel is het relevant dat je je kennis continue zult moeten actualiseren en bijhouden dus helemaal op de automatische piloot zal niet werken maar daar zullen we je bij helpen.

Jouw ambities

Voor de carrière tijgers stellen we uiteraard alle middelen beschikbaar die er voor nodig zijn om jouw ambities waar te maken. Daarbij maakt het niet uit of je op dit moment junior, medior, senior of zij-instromer bent zoals een .NET developer zonder ervaring met Microsoft Dynamics CRM. Zo is onze Chantal vorig jaar bij ons komen werken terwijl ze nog geen uitgebreide kennis of opleiding in de richting van Dynamics 365 had, maar door haar gedrevenheid heeft ze ons overtuigd dat ze goed past bij onze ambities. Inmiddels is Chantal als CRM consultant actief en zorgt ze daarnaast met haar kritische blik dat Gerben gefocust blijft op de management taken. Eigenlijk is dus Chantal de baas

Welke ambities je ook hebt, bij DynamicHands zorgen we voor de juiste tools en motiveren we je door extra bonussen toe te kennen aan ontwikkeling van jezelf. Zo krijg je per certificaat dat je behaald een jaar lang €80 per maand extra. Ook kan je vanaf senior level nog verder door ontwikkelen naar een Principel waarbij je de ruimte krijgt om jezelf als vooraanstaande specialist te presenteren met o.a. blogs en presentaties, wellicht dat je zelfs voor MVP wilt gaan. Hiermee creëren we dus voor junior tot senior een leuke, leerzame en lonende werkplek.