Waarom is Rembrandt Fusies & Overnames klant bij DynamicHands?

“We moesten met ons vorige CRM pakket een updateslag maken en dat was het moment om te kiezen voor DynamicHands. Interessant is het intensief gebruik van Microsoft en ook de capaciteit qua consultants. De ervaring die ik heb met .NET, maakte het makkelijker om doorontwikkelingen zelf te doen en naar Dynamics over te zetten. Bij deze overgang hebben we een implementatiepartner ingeschakeld om ons te begeleiden. We wilden meer maatwerk en vriendelijk qua onderhoud én absoluut geen informatieverlies.”

Aan het woord is Roderick Kranendonk. Hij is partner bij Rembrandt Fusies & Overnames* en verantwoordelijk voor de Rotterdamse vestiging.

“De ingeschakelde implementatiepartner kwam er al snel achter dat de migratie complexer was dan ingeschat, vandaar dat zij DynamicHands naar voren schoven. Na de ondersteuning bij de migratie, is er ook divers geavanceerd developmentwerk opgepakt. We zijn nu 2 jaar verder en merken dat het ons erg heeft geholpen qua efficiëntie en doorontwikkeling. Daarnaast ook met het continu professionaliseren en automatiseren. In de praktijk zie je dit onder andere doordat met 1 druk op de knop een klantenportaal opgezet kan worden en de status van facturen tussen Dynamics en Exact constant wordt gesynchroniseerd. Medewerkers merken dat er meer efficiëntie is in het opstellen van bepaalde documenten en alles is snel terug te vinden.”

Waarom is DynamicHands aan te raden?

“We geloven erg in verregaande automatisering en dit zagen we bij DynamicsHands ook. Qua expertise, flexibiliteit en de persoonlijke aanpak kunnen we DynamicHands zeker aanraden. Het contact is prettig. Als iets niet lekker loopt, vraag ik om even mee te kijken en we worden meteen verder geholpen. De snelle reacties, de kundigheid en de duidelijkheid wat wel en niet mogelijk is, zorgt dat je echt op elkaar kunt bouwen. We betrekken DynamicHands ook regelmatig bij ons gedachteproces. Hier komen vaak weer goede aanvullende ideeën uit.”

Benieuwd wat wij [nog meer] voor jou kunnen betekenen? Bel ons gerust n.a.v. dit blog: +31 (0)23 563 1563

*Rembrandt Fusies & Overnames is een onafhankelijke adviseur gespecialiseerd in de koop en verkoop van ondernemingen. Wij begeleiden eigenaren van grote en middelgrote (familie)bedrijven die een oplossing zoeken voor hun opvolging, evenals ambitieuze ondernemers met uitbreidingsplannen. Rembrandt Fusies & Overnames is een zelfstandig en onafhankelijk onderdeel van Rabobank.