Over Ons

Wie zijn we?

DynamicHands is een bedrijf met gepassioneerde Dynamics 365 CE / CRM & Power Platform Professionals die voorop lopen in hun vakgebied. Zij willen je ontzorgen met je Dynamics vraagstukken en je bedrijfsprocessen optimaliseren.

Onze kern competentie Dynamics 365 CE/ CRM en het Power Platform. Wij hebben zowel functionele als technische Dynamics Professionals in huis, alsmede developers en ook voor zaken als bijvoorbeeld integraties, draaien wij onze handen niet om.

Wij focussen ons op het leveren van capaciteit en kennis. Onze klanten zijn bijvoorbeeld, gevestigde Dynamics implementatie partners, eind-klanten die Dynamics in eigen beheer doen of bedrijven die (klein) willen starten of gestart zijn en (stap voor stap) hun Dynamics CE systeem willen uitbreiden en/of willen laten onderhouden.

Onze kernwaardes

Je kent vast wel het gevoel wanneer een applicatie niet logische werkt, waarin je bijvoorbeeld zelf nog handmatige stappen moet doen of onnodige procedures moet uitvoeren. Onze missie is om deze irritaties weg te halen bij jou en je medewerkers.

Medewerkers

Onze medewerkers zijn professionals, die we optimaal willen ondersteunen. Dat wil zeggen, dat zaken als bijvoorbeeld remote kunnen werken, hardware en leermateriaal goed in orde en makkelijk beschikbaar moet zijn, om optimaal en met veel plezier te kunnen werken.

Ook proberen we zo min mogelijk procedures te hebben, door uit te gaan van onze vier kernwaardes:

Vertrouwen (Trust)
We vertrouwen op het goede in de mens en de professionaliteit van onze professionals. Zodoende kijken we naar het resultaat en de feedback van onze klanten en zijn de lijnen binnen onze organisatie erg kort. We doen niet moeilijk over belangrijke bijzaken zoals een boek of extra hardware die men nodig heeft.

Passie (Dedication)
Onze professionals hebben van nature interesse in nieuwe technieken en innovaties. Dat houdt vaak in, dat men van nature geneigd is, om daar ook (eigen) tijd in te steken en het geleerde te delen met collega’s. DynamicHands voedt deze passie onder andere met een maandelijkse studiedag en onze kennissessies, waar ook externe professionals en klanten aan mee doen.

Klanten

We zorgen ervoor dat je medewerkers zo optimaal en productief mogelijke hun werk kunnen doen. Voor ons zijn de volgende twee kernwaardes belangrijk hier voor:

Ontzorgen (Responsibility)
Wij doen er alles aan, om je te ontzorgen door eigenaarschap te tonen, pro-actief te handelen en onze professionaliteit ten toon te spreiden. Ook hanteren we het eenvoudige principe dat afspraak, afspraak is.

Optimaliseren (Optimize)
Wij zijn altijd bezig om je bedrijfsprocessen te optimaliseren, door altijd op zoek te zijn naar verbeterpunten en onnodige procedures en irritaties weg te nemen. We denken in, wat je het meeste oplevert en dagen je hiertoe ook uit.

Meer weten?

Bel of mail 023 5631563

Mail direct