Dynamics 365 / Power Platform

Microsoft heeft met Office 365 een flinke boost gegeven aan productiviteit door de cloud optimaal te gebruiken. Met Dynamics 365 wil Microsoft bedrijven helpen de digitale transformatie te ondergaan, door een nieuwe type bedrijfstoepassing te introduceren die CRM en ERP samenbrengt, die werkt met data en intelligence en nieuwe zakelijke kansen binnenhaalt.

Dynamics 365 is het nieuwe cloud platform voor uw intelligente bedrijfstoepassingen, gebaseerd op de bekende business apps zoals Microsoft Dynamics CRM en Microsoft Dynamics ERP (AX / NAV). . U kunt beginnen met wat u nodig heeft, omdat Dynamics 365 opgebouwd is uit modulaire toepassingen die zijn ontworpen voor specifieke processen, rollen en bedrijfstakken.

Vervolgens kunnen wij u helpen om Dynamics 365 aan te passen en uit te breiden naar de unieke behoeften van uw organisatie met weinig of geen ontwikkeling van code. Zo kunt u snel apps bouwen, werkstromen automatiseren en extra inzichten in data verkrijgen dankzij een combinatie van Dynamics 365 en onze expertise.

Meer weten over Dynamics 365?

Remy kan je er alles over vertellen.

Neem contact op