(Hulp bij) Implementatie Dynamics 365 CE

Dynamics 365 (CE / CRM) is een krachtig klantrelatiebeheersysteem, dat bedrijven helpt om effectievere relaties op te bouwen en te behouden met hun klanten. Maar het is nog veel krachtiger, wanneer het gecombineerd wordt met andere onderdelen van het Power Platform.

Het Microsoft Power Platform is een verzameling van o.a. de low-code platformen: PowerApps, Power Automate en Power BI, die bedrijven in staat stellen, om snel eigen apps te bouwen, automatiseringen te creëren en gegevens te analyseren. Hiermee kun je Dynamics 365 CRM eenvoudig integreren met andere systemen, automatiseringen toevoegen voor efficiëntie en real-time inzicht krijgen in uw klantgegevens.

Onze team van ervaren professionals heeft ruime ervaring in het implementeren van Dynamics 365 CRM en het Power Platform voor bedrijven van verschillende groottes en in verschillende industrieën. Wij kunnen je helpen bij het bepalen van de juiste oplossing voor de organisatie, het instellen van het systeem, het integreren ervan met bestaande systemen en het opleiden van personeel om er optimaal gebruik van te maken.

Heb je al Dynamics 365 CRM, maar heeft het wat aandacht nodig, ook dan kunnen we je helpen het weer up to date te brengen of opnieuw leven in te blazen.

Onze aanpak is op maat gemaakt voor jouw organisatie, waardoor je verzekerd bent van een succesvolle implementatie, die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Wij werken nauw samen met je om de juiste oplossing voor je te vinden, zodat je met Dynamics 365 CRM en het Power Platform klantrelaties kunt verbeteren en de bedrijfsresultaten kunt verhogen.

Overigens is de term Dynamics 365 CRM niet helemaal de juiste, maar wel de meest gebruikte in de volksmond. In feite hebben we het (o.a.) over Dynamics 365 for Sales, Dynamics 365 for Customer Service, Dynamics 365 Field Service en Dynamics 365 for Marketing.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken, hoe wij je kunnen helpen bij (de implementatie van) Dynamics 365 CRM en het Power Platform in jouw organisatie. Laat ons jouw bedrijf helpen, om succesvol te worden met behulp van Dynamics 365 CRM en het Power Platform.