Ondersteuning tijdens implementatie

Met het aanschaffen van Microsoft Dynamics 365 / CE / CRM heb je voor een prachtig pakket gekozen. Om het systeem goed te implementeren en vervolgens ook nog eens je medewerkers er optimaal mee te laten werken is echter nog steeds een uitdaging. Om dit in goede banen te laten verlopen heeft de implementatie partner een groot team klaar staan. Toch zijn er nog tal van redenen om naast het team van de implementatie partner extra ondersteuning te willen. Dit kan op jouw verzoek zijn om bijvoorbeeld minder afhankelijk te worden van de huidige partner en een onafhankelijke professional met technische kennis in het team te hebben. Ook kan dit vanuit de implementatie partner komen omdat hij behoefte heeft aan extra capaciteit en/of diepgaandere kennis zoals een developer. DynamicHands verzorgt dus geen gehele implementaties maar ondersteun huidige teams, rechtstreeks aan jouw IT-afdeling of via een van onze implementatie partners.

Onze specidalisten

Bij DynamicHands werkt een team van Microsoft Dynamics professionals met ieder zijn/haar eigen specialiteit. Denk daarbij aan de volgende expertise:

  • Dynamics 365 functioneel consultant
  • Dynamics 365 .NET developer
  • Dynamics 365 technisch consultant
  • Datamigratie specialist
  • Integratie specialist
  • .NET en Sharepoint developer

Tijdens het implementatie traject kunnen zij het huidige team ondersteunen tijdens de gehele periode op detachering basis. Maar ook als je een kort lopende opdracht of werk items hebt van enkele dagen of zelfs uren, willen we die graag voor je invullen. Denk hierbij aan:

  • Één of meerdere plugins of workflows
  • Een datamigratie
  • Een integratie, export of import
  • Meerdere functionele aanpassingen

Ondersteuning voor uw eigen organisatie

Indien je op zoek bent naar een Dynamics 365/CE/CRM professional om het implementatie traject te ondersteunen kun je ons het beste even bellen om persoonlijk de vraagstukken te bespreken en zo efficiënt naar de mogelijkheden te kijken. Uiteraard gaan we discreet met de aanvraag om en staan we in voor een vruchtbare en langdurige samenwerking.

Ben je een implementatie partner

DynamicHands werkt al vele jaren samen met implementatie partners. Reden is dat omdat we zelf geen volledige implementaties doen we elkaar prima kunnen aanvullen, toch wel een unieke situatie in Nederland. De specialist die je inhuurt opereert vanuit jouw visie en zal onderdeel gaan worden van jouw team. Op deze manier heb je tijdelijk middels detachering of inhuur een vaste kracht extra voor meer capaciteit of expertise. Voor beschikbaarheid en vragen kan je het beste even telefonisch contact met ons opnemen.