Dynamics specialist detacheren of inhuren

DynamicHands plaatst zijn professionals bij organisaties die specialistische kennis en kunde zoeken voor Dynamics 365 / CE / CRM. Dit doen we vaak rechtstreeks met je organisatie middels een inhuur of detachering, maar afhankelijk van de opdracht komt het ook voor dat we onze consultant of developer via implementatie partners plaatsen.

Hoe dan ook, we zorgen ervoor dat jouw medewerkers zo optimaal en productief mogelijke hun werk kunnen doen. Voor ons zijn daarbij de volgende twee kernwaardes belangrijk:

Ontzorgen (Responsibility)

Wij doen er alles aan om je te ontzorgen door eigenaarschap te tonen, pro-actief te handelen en onze professionaliteit ten toon te spreiden. Ook hanteren we het eenvoudige principe dat afspraak afspraak is.

Optimaliseren (Optimize)

Wij zijn altijd bezig om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren door altijd op zoek te zijn naar verbeterpunten en onnodige procedures en irritaties weg te nemen. We denken in wat je het meeste oplevert, en dagen je hiertoe ook uit.

Onze specialisten

Bij DynamicHands werkt een team van Microsoft Dynamics professionals met ieder zijn/haar eigen specialiteit. Denk daarbij aan de volgende expertise:

  • Dynamics 365 functioneel consultant
  • Dynamics 365 .NET developer
  • Dynamics 365 technisch consultant
  • Datamigratie specialist
  • Integratie specialist
  • .NET en Sharepoint developer

Buiten kennis van Dynamics 365 zijn we ook gespecialiseerd in alle versies van Dynamics CRM. Daarin is software development onze kern competentie, waaraan diepgaande kennis van Dynamics 365 / CRM is toegevoegd. Dat houdt in dat wij naast developers ook functionele Dynamics Professionals in huis hebben die zelfs voor integraties hun handen niet omdraaien.

Overstappen naar jullie, kan dat zomaar?

Een vraag die wij geregeld krijgen is of het zomaar mogelijk is om van de huidige implementatie partner naar DynamicHands over te stappen. Het antwoord hierop is een duidelijke ja omdat de overkoepelende factor Dynamics 365 / CE /CRM software is. Dit houdt in dat onze specialisten na een analyse van het systeem meteen aan de slag kunnen gaan en alle activiteiten op kunnen pakken. Ook de licenties worden door Microsoft zelf beheerd en dus makkelijk aan ons over te dragen. DynamicHands is Microsoft partner dus als je nieuwe licenties nodig hebt kunnen wij dit voor je regelen. Overstappen van CRM partner is daarmee net zo eenvoudig als overstappen van energieleverancier!

Ondersteuning voor uw eigen organisatie

Indien je op zoek bent naar een Dynamics 365/CE/CRM professional om je IT-afdeling te ondersteunen kun je ons het beste even bellen om persoonlijk de vraagstukken te bespreken en zo efficiënt naar de mogelijkheden te kijken. Uiteraard gaan we discreet met de aanvraag om en staan we in voor een vruchtbare en langdurige samenwerking.

Capaciteit of expertise nodig?

Neem telefonisch contact op met Gerben voor vragen en mogelijkheden

Contactgegvens