Weg met de irritaties!

Door Dynamic Hands op

Vanaf nu zie je blogs van DynamicHands voorbij komen. Waarom? Heel simpel. We zien nog teveel mensen gefrustreerd uren met Excelsheets werken of problemen hebben met de facturatierun. Kortom de systemen die het jou makkelijker zouden moeten maken, veroorzaken stress en tijdverlies.

We willen deze irritaties in je werk wegnemen, omdat we van mening zijn dat het dagelijks werk iets moet zijn wat je leuk vindt. Natuurlijk ontkom je er niet aan om zaken in te voeren in een systeem, maar dat zou dan makkelijk moeten zijn. Hier komen wij om de hoek kijken.

Systeem dat vóór jou werkt

Wij zorgen ervoor dat een systeem vóór jou werkt en dat het echt pro actief bijdraagt aan je core business. Op deze manier ga je het leuk vinden om met het systeem bezig te zijn, want het helpt je immers in je dagelijkse werk. Uiteindelijk merk je dat je als bedrijf veel productiever bent en zijn systemen een hulpmiddel geworden in plaats van een tijdrovend stressmonster.

Dus waar jij nu misschien twee dagen bezig bent met een probleem rondom de facturatierun, zorgen wij dat dit voortaan 10 minuten werk is. Dit wordt dan een kleine behapbare taak in de maand. Van dit soort werkzaamheden worden wij echt blij. Onze expertise direct omzetten in efficiënte oplossingen. Ook de irritaties rondom Excelsheets zijn voor ons zo opgelost.

Het kan makkelijker

Er zijn zoveel zaken die makkelijker kunnen, zodat jij je met de leuke dingen van het werk bezig kunt houden. Voor ons is oplossingen hierin bieden echt het leukste wat er is. Wanneer wij over de schouder van klanten meekijken, wordt er vaak een heleboel geklikt en daar een bestand geopend en nog 10 x iets ingevoerd. Dan jeuken onze handen om hier 1-3 handelingen van te maken. Logisch trouwens dat je soms niet weet dat het makkelijker kan, daarom bloggen we daar vanaf nu ook over.

Waardevolle informatie

Komende tijd gaan we je inspireren met blogs over snel inspelen op veranderingen in de markt, processen optimaliseren op basis van data en een lagere werkdruk creëren. Wil je deze waardevolle informatie in je mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan: info@dynamichands.nl o.v.v. ‘aanmelding blog’.

Digitale kop koffie

Wil je aan de slag met Dynamics 365 of heb je kennis of extra handen nodig bij CRM-werkzaamheden? Je kunt meteen efficiënter de dagen door met onze strippenkaart. Zo kun je op een laagdrempelige manier met ons kennismaken. We doen graag een digitale kop koffie met je of komen met gepaste afstand problemen oplossen. Wij helpen je graag op het gebied van CRM, Dynamics 365, bedrijfsprocessen en software development.

Bel of mail gerust: +31 (0)23 563 1563 | info@dynamichands.nl

Groeten,
Gerben en Remy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *