“Weet je wat ik wil? Winnen met een flexibele schil!”

Door Dynamic Hands op

Dat zou weleens de uitkomst kunnen zijn nadat je als ondernemer deze blog gelezen hebt. Op sommige schillen glij je uit, maar met flexibele menselijke schillen blijf je rechtop staan. Sterker nog, jouw organisatie gaat ermee vooruit en je kunt er extra klanten mee winnen. Kijk maar eens naar deze 5 voordelen:

Altijd ‘ja’ kunnen zeggen tegen (nieuwe) opdrachtgevers

Bedrijven die gebruikmaken van een flexibele schil kunnen meer projecten aannemen. ‘Nee’ moeten zeggen, omdat de capaciteit van vaste medewerkers het plafond bereikt heeft, wordt daardoor voorkomen. Deze extra projecten leveren natuurlijk ook een hogere omzet op en zorgt ervoor dat bestaande klanten behouden blijven.

Het beperken van financiële risico’s

Dat teveel vaste medewerkers in tijden van crisis voor grote problemen kan zorgen, dat hoeven we niemand uit te leggen. Personeelskosten vormen immers in veel gevallen de belangrijkste kostenpost. Een gedeelte van de werkzaamheden laten uitvoeren door flexibele arbeidskrachten houdt organisaties daarom ook financieel beter in balans en gezond.

Een extra boost aan kennisontwikkeling binnen teams

Iemand die van buiten de organisatie komt neemt altijd nieuwe ervaringen en inzichten met zich mee. Het interessante is dat DynamicHands specialisten gelijksoortige uitdagingen of probleemstellingen al eerder bij andere organisaties hebben opgelost. Een flexibele kracht levert daardoor in de meeste gevallen een bijdrage om bestaande teams van extra kennis te voorzien. Wat je zelf niet in huis hebt komt daardoor toch voor eigen werknemers beschikbaar.

Een vangnet bij onvoorziene omstandigheden

Ongetwijfeld ken je de situatie dat er plotseling iemand ziek geworden is en je tijdelijk een probleem hebt. Daarom is het goed als je op voorhand al weet dat er een flexibele schil voor je paraat staat. Zie het in dit geval maar als ‘de reservebank’ waardoor je snel kunt wisselen en door kunt gaan met een project. Het samenstellen van een flexibele schil kost echter veel tijd en energie. Als die tijd er niet is, om zelf een flexpool samen te stellen, bieden wij graag de mensen aan die we al gevonden hebben.

Snelle inzetbaarheid

Er zijn twee redenen waarom flexibele werknemers in de meeste gevallen direct aan de slag kunnen gaan. Allereerst hoeven zij niet ingewerkt te worden omdat ze vanuit eerdere praktijkervaringen al mee kunnen denken. Ze hebben al bij andere clubs hun wedstrijden gespeeld. Ten tweede betreft het vaak professionele ZZP’ers die geen opzegtermijnen van een of meerdere maanden hebben.

Ook een flexibele schil?

Als het antwoord ‘ja’ is neem dan vrijblijvend contact met ons op. Jarenlang hebben wij een groot netwerk opgebouwd van Microsoft Dynamics 365 specialisten die regelmatig laten weten wanneer zij beschikbaar zijn. Omdat we zelf over de vakinhoudelijke en technische kennis beschikken matchen we op die manier de juiste personen bij onze opdrachtgevers. Dure transferkosten kennen wij overigens niet….

Reactie op ““Weet je wat ik wil? Winnen met een flexibele schil!”

  1. Najlepsza aplikacja do kontroli rodzicielskiej, aby chronić swoje dzieci – potajemnie tajny monitor GPS, SMS-y, połączenia, WhatsApp, Facebook, lokalizacja. Możesz zdalnie monitorować aktywność telefonu komórkowego po pobraniu i zainstalowaniu apk na telefonie docelowym. https://www.mycellspy.com/pl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *