Wedden dat detachering veel aantrekkelijker is dan je denkt?

Door Dynamic Hands op

Zullen we gelijk maar met de deur in huis vallen? Er zijn IT professionals die het woord ‘detachering’ negatief ervaren omdat ze denken gebruikt te worden als ‘uitzendkracht’ waar anderen sterk van profiteren. Daarom waren we al eerder transparant hierin. Detachering, ook wel consultancy genoemd is leuk, aantrekkelijk en geeft je extra energie!

Een stimulans voor persoonlijke groei

De kans dat je een betere carrière tegemoet gaat, door op verschillende werkplekken binnen verschillende branches met verschillende technieken en in verschillende functies ervaring op te doen, is groter dan dat je tien jaar lang (vastgeroest) voor dezelfde organisatie werkzaam bent. Een extra stimulans is dat je je kunt verbreden binnen branches en er in de loop van de tijd achter kunt komen waar jouw specifieke interesse ligt.

Het grote voordeel ten opzichte van ZZP

Natuurlijk zijn er IT professionals die hun eigen geluk gaan beproeven en voor zichzelf willen beginnen. De uitdaging blijft dat je dan niet doorbetaald krijgt bij ziekte, geen vakantiegeld ontvangt en dat je zelf aanvullende verzekeringen moet afsluiten om je bijvoorbeeld tegen arbeidsongeschiktheid te verzekeren. Het grote voordeel is dat je als werknemer bij ons in dienst bent en profiteert van alle secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hoef je niet zelf op zoek naar klanten, want die zijn er al.

Geen last van het ‘jobhop syndroom’

Als je bij ons als Dynamics 365 professional gedetacheerd wordt heb je de kans om veel ervaring en kennis op te doen, maar je bent in dienst als werknemer bij ons met alle voordelen die een vaste baan jou biedt. Op je cv laat je zien voor welke klanten je namens ons gewerkt hebt. Dat staat toch net even professioneler dan elke keer opnieuw ergens een arbeidsovereenkomst ondertekend te hebben.

De mix van ervaring binnen het team

Onze Dynamic 365 professionals worden ondersteund met actueel leermateriaal en binnen diverse branches ingezet. Daarom vinden we het van groot belang om deze mix van ervaringen met elkaar te delen waardoor er een steeds sterker kennisteam ontstaat. Het is een win-win, want ook op de plek waar je werkzaam bent leer je dagelijks van nieuwe ervaringen binnen het team.

Detachering past in de veranderde maatschappij

Organisaties zullen meer dan ooit een flexibele schil willen omarmen. Een belangrijke reden is dat er in tijden van crisis vaker op fte’s bezuinigd wordt. Detachering betekent in feite dat meerdere organisaties gebruik kunnen maken van jouw expertise op het moment dat dit nodig is. Daarnaast zijn sommige expertises maar voor een gedeelte van het project noodzakelijk. Opdrachtgevers voorkomen daarmee het risico dat er geen fulltime job gegarandeerd kan worden op het moment dat een project ten einde komt. Op naar de volgende uitdaging!

Ter overweging

Waarom zou je werken voor één implementatiepartner als je via ons bij allemaal kunt werken om nog meer ervaring op te doen? Naast detachering doen we nog veel meer om jou in contact te brengen met organisaties die extra handen nodig hebben.

Eens doorpraten? Neem dan hier contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *