Wat neem jij mee in jouw rugtas als het om business gaat?

Door Dynamic Hands op

Ongetwijfeld waren ze er gedurende de vakantieperiode; de nadenkmomenten. Voorafgaand aan jouw reis vinkte je een lijstje af van zaken die nodig waren om onbezorgd op vakantie te gaan. Als het goed is nam je het juiste met je mee. Nu je terugkomt van vakantie valt er een interessante parallel te trekken. Heb je alles afgevinkt en in jouw business rugtas om onbezorgd te ondernemen? Check het volgende eens:

“Alles onder controle met betrekking tot sales?”

Van minuut tot minuut zou je moeten weten hoe het er voorstaat met alle sellingcycles. Inzicht in de forecast is ook van belang, bijvoorbeeld in verband met het op tijd bestellen van voorraden, maar ook het voorkomen van een teveel aan opslag. Moet je handmatig op zoek gaan, of lukt het met één druk op de knop?

“Worden mijn klanten goed te woord gestaan?”

Waarschijnlijk heb je tijdens jouw vakantie wel ergens een hele positieve ervaring gehad. Bijvoorbeeld van een receptioniste in een hotel, of misschien wel het animatiepersoneel op de camping. Om die reden kom je er graag nog eens terug. Hoe zit dat met jouw klanten, ken je hen voldoende en weet iedereen hen met de juiste informatie persoonlijk aan te spreken?

“Heb ik voldoende geld beschikbaar?”

Na de terugkomst van vakantie wil je geen verrassingen hebben. Dus had je tijdens jouw reis een bepaald budget voor ogen. Weten wat je kunt uitgeven is best plezierig, maar soms wel uitdagend. Is jouw business rugzak voorzien van tooling om grip en controle over de financiën te houden?

“Waar gaan we eigenlijk naartoe?”

Vroeger waren er van die ongemakkelijke situaties dat je de weg niet kon vinden. Tegenwoordig heb je navigatie om precies die bestemming te kiezen die interessant en waardevol voor je is. Digitale middelen geven jou op het juiste moment inzicht. Heb je voor jouw business ook dat inzicht en weet je de ‘sweet spots’ te vinden?

“Reis ik alleen?”

Samen reizen is in de meeste gevallen een stuk leuker. Dat geldt ook voor business. Zo kun je niet alleen gezamenlijk nieuwe wegen inslaan naar meer sales, een betere klantenservice, gecontroleerde geldstromen en duidelijke bestemmingen, maar kun je ook denken aan nieuwe richtingen op het gebied van marketing.

De naam van onze ‘rugtas voor business’

Daar kunnen we duidelijk over zijn: Microsoft Dynamics 365. Het reist uitermate plezierig en is flexibel aan te passen aan de bagagehoeveelheid die je nodig hebt voor elke business bestemming.

Reactie op “Wat neem jij mee in jouw rugtas als het om business gaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *