Transparante handen – Onze marge voor de inhuur van handen

Door Dynamic Hands op

Je hebt extra handen nodig bijvoorbeeld voor een CRM project of voor het programmeren, ontwerpen en testen van software binnen het framework van .Net. Die heb je niet zomaar even gevonden, dus maak je gebruik van een intermediair. Deze intermediair of tussenpersoon heeft als verdienmodel een marge van de professionals met specialistische kennis die in een flexibele schil worden aangeboden. Maar hoe weet je wat en waarvoor je betaalt?

Transparante handen, we vertellen het gewoon

Helderheid daar houden we van. We kennen geen hoge overheadkosten die grote interim managementbureaus vaak wel hebben. Daardoor moeten zij marges hanteren die vaak hoger zijn dan 25% van een uurloon. Het uurloon van een ervaren IT professional ligt tussen de € 80,00 en € 120,00 afhankelijk van zijn of haar specialisme. Dan betaal je dus voor het inhuren minimaal € 20,00 tot € 30,00 per uur voor het leveren van de dienst aan deze tussenpersoon.

Wij doen het voor de helft en hanteren gemiddeld € 10,00 tot € 15,00 als marge op de uren van onze dynamische handen. Ons gevoel is dat we dan zelf ook schone handen houden en het levert jou ‘schoon’ een besparing op van tachtig tot honderdtwintig euro per dag als er acht uur gewerkt wordt!

Waarvoor betaal je ons?

Ook hierin willen we graag openheid geven en niets in het duister laten. Je betaalt namelijk voor drie elementen:

1. Onze investering in tijd

Er zit jarenlang tijd in het opbouwen van een professioneel netwerk van specialisten en het onderhouden van contacten met hen. Dat netwerk vertegenwoordigt een waarde die het aantrekkelijk maakt om in te zetten in plaats van er zelf langdurig naar op zoek te gaan.

2. De kwaliteit van mensen

We zorgen ervoor dat de kandidaat bij jouw organisatie past, door een pre selectie te doen en in te schatten of er een match is. Daarbij beoordelen we onder andere op pro activiteit en het kunnen nemen van verantwoordelijkheden. Volledig ontzorgen betekent namelijk dat afspraak altijd afspraak is. Het zijn professionals die jouw organisatie vooruit willen helpen.

3. De technische achtergrond

Er bestaan interim managementbureaus die mensen leveren, zonder echt te kunnen beoordelen of iemand goed is binnen het vakgebied. Zij beoordelen slechts op basis van een aantrekkelijke cv. Met onze technische achtergrond kunnen we uitstekend beoordelen of datgene wat op papier staat ook in de praktijk kan worden uitgevoerd. Daarin zit het verschil.

Stop met zoeken!

Als zoeken naar specialisten je veel tijd kost, je niet weet waar je moet beginnen of de technische beoordeling van een kandidaat zelf niet kunt maken neem dan vrijblijvend contact met ons op. Maar ook als je het gevoel hebt dat er wellicht teveel verdiend wordt aan mensen die niet bij jou op de loonlijst staan. De handen die we al aanwezig hebben zullen we in eerste instantie gebruiken, maar als die niet meer beschikbaar zijn laat ons dan maar voor je zoeken.

Ben je zelf een ervaren Dynamics 365 CE (.NET)/Powerplatform developer?

Dan spreekt het je misschien aan om jouw kansen en ons netwerk te verstevigen en te weten dat de waarde van jouw handen vooral naar jezelf gaat. Het werk is er in overvloed, dus sluit jezelf bij ons aan!

Reactie op “Transparante handen – Onze marge voor de inhuur van handen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *