Sorry, we kiezen toch voor suiker!

Door Dynamic Hands op

Tijdens onze teamdagen gaat er wel wat suiker door onze handen. Een stroopwafel, gebakje of iets anders zoets, daar houden we wel van. We komen er gewoon eerlijk voor uit. Maar daar gaat het niet om. We hebben ander ‘Sweet News’, wat we graag onder de aandacht brengen.

We zijn gegroeid

Als je groeit, dan heb je nieuwe kleren nodig. Zo is het ook met ons pand aan het Stationsplein in Haarlem. We passen er niet meer met z’n allen in. Bovendien werden er heel wat koppen koffie met suiker gedronken, met de eigenaar en de gemeente, omdat het bedrijfspand al een tijdje op de lijst staat om gesloopt te worden. Dan wordt er ‘zoetjes’ aan steeds meer bezuinigd op faciliteiten, die noodzakelijk zijn. In de hitte wegsmelten, omdat er bijvoorbeeld geen zonwering is, was geen optie meer voor ons. We gaan verhuizen! Mogelijk raad je al waar naartoe…

Onze nieuwe locatie

Na de zomerperiode kun je een gebakje, of iets anders zoets, komen eten op onze nieuwe locatie: SugarCity in Halfweg, de voormalige CSM Suikerfabriek.

Dat ga je vast wel onthouden!

Met zoete groet,

Het team van DynamicHands

Reactie op “Sorry, we kiezen toch voor suiker!

  1. À l’heure actuelle, les logiciels de contrôle à distance sont principalement utilisés dans le domaine bureautique, avec des fonctions de base telles que le transfert de fichiers à distance et la modification de documents.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *