Release 2022 Wave 2 – Enhancements

Door Dynamic Hands op

Met de komende Microsoft Release Wave, worden een aantal “Enhancements” automatisch op online omgevingen uitgevoerd door Microsoft.

Welke “Enhancements” dit dan o.a. zijn, lees je hieronder. We hebben er een aantal voor je geselecteerd.

Verbeterd kopiëren van recordlinks

Een nieuwe deelknop, waarmee gebruikers recordkoppelingen kunnen kopiëren en deze snel kunnen e-mailen, wordt automatisch ingeschakeld voor alle records.

Modern geavanceerd zoeken standaard ingeschakeld

De moderne geavanceerde zoekervaring werd geïntroduceerd in de 2022 Release Wave 1, met nieuwe bedieningselementen om zoekopdrachten uit te voeren en gepersonaliseerde weergaven te beheren. Vanaf de komende Release Wave 2, wordt modern geavanceerd zoeken standaard ingeschakeld.

Aanwezigheid van collega’s bekijken

Op velden waarbij een eigenaar wordt weergegeven en alle andere plekken waarbij namen van gebruikers worden weergegeven, zullen standaard gebruikersprofielfoto’s worden getoond, indien je status “aanwezig” is.

Afspraak omschrijving met rich tekst opmaak

Je kunt nu links, lijsten en andere rich text toevoegen aan je afspraakbeschrijving met de nieuwe rich text-editor. Voorheen was dit een opt-in-functie, maar nu is het automatisch ingeschakeld voor alle apps. Je kunt het ook uitschakelen in het Power Platform-beheercentrum vanuit de omgevingsinstellingen.

Bekijk alleen relevante activiteiten in dropdown

In de vervolgkeuzelijst “Nieuwe activiteit” worden alleen activiteiten weergegeven die relevant zijn voor de app. Activiteiten die niet zijn opgenomen in de app-metagegevens, worden verborgen in het lijstje onder “Nieuwe activiteit”. Voorheen was dit een opt-in-functie, maar nu is het automatisch ingeschakeld voor alle apps.

Reactie op “Release 2022 Wave 2 – Enhancements

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *