ESC Groep en DynamicHands gaan samenwerking aan in Nederland | Amsterdam, 2 april 2024.

Door Dynamic Hands op

De ESC Groep, een vooraanstaande speler op het gebied van ERP & CRM bedrijfssoftware en e-business oplossingen en DynamicHands, een toonaangevende consultancy organisatie in Dynamics 365 CE/CRM & Power Platform, maken vandaag bekend dat ze een strategische samenwerking aangaan. Met deze samenwerking versterkt de ESC Groep haar positie op de Nederlandse markt met een uitbreiding van haar expertise in Microsoft Dynamics 365.

De ESC Groep, bekend om zijn innovatieve benadering in bedrijfstoepassingen, heeft een belangrijke stap in zijn expansiestrategie gezet door een samenwerkingsverband aan te gaan met DynamicHands, een Nederlands bedrijf uit Halfweg, gespecialiseerd in Dynamics 365 CE/CRM & Power Platform. DynamicHands, bekend om de kennis en capaciteit van zijn gepassioneerde professionals, gaat ook nauw samenwerken met Advisie, een medelid van de ESC Groep, terwijl het onder haar eigen naam blijft opereren. Investeringsmaatschappij Capital A, actief in België en Nederland, heeft een meerderheidsbelang in de ESC Groep.

Met deze strategische samenwerking ontstaat een nieuw niveau van expertise en innovatie binnen de groep en de markt in Nederland. De bewezen staat van dienst van DynamicHands in het leveren van uitzonderlijke oplossingen voor het ontzorgen van vraagstukken en het optimaliseren van bedrijfsprocessen, vult de visie van de ESC Groep goed aan. De groep wil toonaangevende technologie inzetten om het volledige zakelijke potentieel van organisaties te bevorderen door middel van slimme oplossingen en diensten.

“Samenwerken met de ESC Groep is een belangrijke stap in onze groei”, zei Gerben Kessen, CEO & Oprichter van DynamicHands. “Onderdeel zijn van een grotere groep inspireert ons om hogere doelen te stellen en het zorgt voor de continuïteit van onze organisatie. Voor de groep zijn we een mooie uitbreiding in NL op Dynamics 365 CE/CRM vlak en we hebben er veel zin in om dit verder uit te bouwen. Het creëert ook mogelijkheden voor samenwerking en kennisdeling onder de collega’s, wat onze expertise en dienstverlening verrijkt.”

“Daarnaast zijn de kernwaarden van DynamicHands, gericht op menselijk werkgeverschap, een perfecte combinatie met de medewerker gerichte aanpak van de ESC Groep. De samenwerking versterkt onze merken niet alleen als vooraanstaande werkgevers, maar bevestigd ook onze gezamenlijke inzet voor onze People First strategie, waarbij het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staan”, aldus Jan Hofman, CEO | ESC Groep

===============================

Over de organisaties

DynamicHands:

DynamicHands is een dynamische consultancy organisatie gespecialiseerd in Dynamics 365 CE/CRM & Power Platform. Vanuit de waarden van vertrouwen, toewijding, verantwoordelijkheid en optimalisatie, is DynamicHands toegewijd aan het verbeteren van operationele processen door het bieden van innovatieve oplossingen. Hun team van toegewijde Dynamics 365 CE/CRM en Power Platform professionals, .NET-ontwikkelaars en softwarearchitecten zetten zich in voor het leveren van capaciteit en kennis die zakelijk succes stimuleren.

Over ESC | www.esc.be

De ESC Groep helpt bedrijven en organisaties hun volle business potentieel ontketenen via slimme bedrijfsapplicaties, moderne werkplektechnologie en e-business. We bieden strategisch advies, implementatie en ondersteuning op expertniveau in digitaliseringsprojecten. De ESC Groep bestaat uit: Advisie, ESC bv, Net iT, en zijn bij zowel Microsoft als Exact een gerespecteerd en gecertifieerd partner.

Investeringsmaatschappij Capital A, actief in België en Nederland, nam eerder een meerderheidsbelang in ESC. Gesterkt door dit extra kapitaal en deze zakelijke expertise willen we via de ESC Groep aan de niet aflatende vraag naar slimme software en IT-specialisten blijven voldoen.

Perscontacten

ESC Groep: Maritha van Klink-Doorn – CMO | +31 653 13 26 08

DynamicHands: Gerben Kessen | CEO & Oprichter | +31 654986893