Dynamics 365 capaciteit nodig? Stop met zoeken, kies voor gemak!

Door Dynamic Hands op

Kennis en expertise in het vakgebied van Dynamics 365 is schaars, zoals geldt voor veel andere IT-gerelateerde werkzaamheden. Zo werden we recent nog gebeld door een grote zorgverzekeraar; ze waren dit keer op zoek naar een ervaren developer. Natuurlijk leveren we met plezier extra Dynamics 365 handen, maar we stelden een aanvullende vraag die hen deed nadenken:

“Zou het niet beter zijn, om het hele Dynamics 365 beheer uit te besteden?”

Het is een vraag die ‘meer doen dan gevraagd wordt’ inhoudt. De benoemde schaarste betekent voor de zorgverzekeraar, dat ze deze keer een developer nodig hebben, maar een andere keer een beheerder of projectmanager. Er blijven altijd tussentijds nieuwe vragen ontstaan, die tijdrovend zijn voor onze contactpersoon bij de zorgverzekeraar. Dat kan wat ons betreft anders.

Gemak

Voor gemak kiezen betekent in dit geval, dat deze klant nooit meer vragen hoeft te stellen rondom Dynamics 365 capaciteit; wij doen het volledige Dynamics 365 beheer. Het wordt in overweging genomen en we hopen binnenkort op een positief antwoord. Dynamics 365 beheer houdt in, dat we er altijd voor zorgen, dat de juiste mensen er zijn. Je hebt er verder geen gedoe meer van, capaciteit leveren, is namelijk onze verantwoordelijkheid geworden.

5 voordelen van Dynamics 365 beheer

  1. Je hebt als klant één vast aanspreekpunt van DynamicHands, die de voortgang van het desbetreffende project, of meerdere Dynamics 365 projecten, periodiek met je bespreekt.
  2. We beschikken over breed inzetbare multi-talenten, die diverse rollen kunnen vervullen.
  3. Onze kennis en ervaring is door praktijkervaringen bij andere organisaties op een hoog niveau. Zo bieden we net die andere kijk op specifieke uitdagingen.
  4. Je hoeft zelf niet meer te zoeken, wat een hoop tijd bespaart. Belangrijkere werkzaamheden van jou kunnen (eindelijk) voorrang krijgen.
  5. We hebben een netwerk van ervaren specialisten om ons heen om de gewenste capaciteit te leveren. Stop met zelf zoeken. We hebben ze waarschijnlijk al voor je gevonden en we zoeken actief constant naar nieuwe Dynamics 365 specialisten.

Het overwegen van een volwaardige Dynamics 365 beheerpartij is interessant, zeker omdat de krapte op de arbeidsmarkt van Dynamics 365 specialisten voorlopig zal blijven. We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek of we ook meer dan handen alleen aan je mogen leveren. Vertrouwen, ontzorgen, pro activiteit, passie en optimalisatie zijn in onze kernwaarden opgenomen.

Reactie op “Dynamics 365 capaciteit nodig? Stop met zoeken, kies voor gemak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *