De vrijheid hebben om te pionieren in verschillende markten

Door Dynamic Hands op

Stel dat je een specialist bent in het Dynamics 365 / Microsoft Power Platform, dan heb je, vanwege de sterke groei van dit populaire platform, het geluk dat je bij veel organisaties aan de slag kunt gaan. Maar voor welke organisatie kies je dan? Pieter Paijens stond ook voor deze belangrijke keuze en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij koos ervoor om voor de klanten van DynamicHands te gaan werken en dit is waarom:

Kennis ontwikkelen in de breedte

“Wil ik in vaste dienst gaan bij één werkgever, bijvoorbeeld als applicatiebeheerder…”, was even een gedachte van Pieter. De zekerheid en de rust van jarenlang bij dezelfde werkgever werkzaam zijn spreekt veel mensen aan. Hij besloot echter anders. Volgens Pieter is het waardevol om de uitdagingen van meerdere branches te ervaren, ervan te leren en te begrijpen. Juist omdat DynamicHands geen keuze maakt voor een specifieke branche besloot hij, na een gesprek met een recruiter, om de eerste stap te zetten en te gaan solliciteren. En met succes, want sinds april is hij als consultant bij ons in dienst. Hij helpt klanten onder andere op het gebied van het verbeteren van klantenservice processen en werkt al voor meerdere organisaties.

Het samenwerken met andere consultancy bedrijven

“Een andere reden dat ik voor DynamicHands koos is dat zij ook handen leveren aan Dynamic 365 partijen”, vertelt Pieter. Dat betekent dat zijn opdrachtgevers ook andere consultancy partijen kunnen zijn die ook zelf klanten hebben en tijdelijke capaciteit nodig hebben. In deze aanpak zit voor hem een belangrijk verschil, omdat je op die manier ook van andere kennispartijen leert. Zelfs contacten vanuit eerdere werkomgevingen kunnen hierdoor blijven bestaan.

Zelf verantwoordelijkheid nemen

Pieter koos bewust voor een kleinere organisatie. Hij omschrijft het als volgt: “Persoonlijk contact, de mens centraal, niet teveel regels, onderling vertrouwen en een informele sfeer, is wat mij enorm aanspreekt bij DynamicHands.” Daarnaast kan die verantwoordelijkheid ook genomen worden omdat er met focus, meestal voor een wat langere periode, bij klanten aan Dynamics 365 projecten gewerkt wordt. “Het gevoel van vrijheid en dat je van serieuze waarde bent voor klanten is voor mij de intrinsieke motivatie om elke dag met plezier aan de slag te gaan.”

Heb je ook zin om in vrijheid te pionieren?

De vrijheid hebben om te pionieren is hoe Pieter zijn werkzaamheden omschrijft. Het betekent dat je echt in de huid van de klant durft te kruipen, zijn of haar uitdagingen wilt doorgronden, van elkaar wilt leren en alleen maar op zoek gaat naar de allerbeste oplossing. Niets als iets vanzelfsprekends aannemen, zou je het ook kunnen noemen.

Wil jij dat ook? Klik dan hier voor onze openstaande vacatures.

Reacties op “De vrijheid hebben om te pionieren in verschillende markten

  1. Monitore o celular de qualquer lugar e veja o que está acontecendo no telefone de destino. Você será capaz de monitorar e armazenar registros de chamadas, mensagens, atividades sociais, imagens, vídeos, whatsapp e muito mais. Monitoramento em tempo real de telefones, nenhum conhecimento técnico é necessário, nenhuma raiz é necessária. https://www.mycellspy.com/br/tutorials/

  2. Wow, fantastic weblog format! How long have you ever
    been running a blog for? you made blogging look easy. The total look of your website is great, as well as
    the content! You can see similar here dobry sklep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *