4 redenen om Dynamics 365 CRM handen in te huren

Door Dynamic Hands op

Dit gaat om de aloude vraag over ‘zelf doen of uitbesteden?’ Zeker bij de implementatie van een nieuw CRM systeem komt er behoorlijk wat kijken. Het raakt immers de complete organisatie en je kunt niet zomaar iedereen vrijmaken. Het ziet ernaar uit dat ‘uitbesteden’ aan de winnende hand is. Steeds vaker wordt er een beroep op ons gedaan om extra handen te leveren. Dit is waarom:

Kostenbesparing op FTE’s

Kostenbesparing is op dit moment een actueel aandachtspunt voor veel ondernemingen. De factor arbeid slurpt in de meeste gevallen het grootste gedeelte van het beschikbare budget op. Elke werknemer die in vaste dienst is zal voor langere termijn ook dagelijks voor honderd procent van de afgesproken tijd ingezet moeten kunnen worden. In de praktijk blijkt het bij CRM implementaties over ‘pieken en dalen’ te gaan. De uren van een ingehuurde expert zijn eenvoudiger op- of af te schalen. HaaS, “Hands as-a-Service”, zou je het bijna kunnen noemen.

Zelf zoeken is tijdrovend

Waar begin je als je extra handen nodig hebt voor een Dynamics 365 CRM implementatie? Je kunt natuurlijk op LinkedIn gaan zoeken, andere bedrijven vragen of een sollicitatieprocedure starten. Een ding is zeker, het gaat je veel tijd, dus geld kosten. Denk alleen maar aan al die sollicitatiegesprekken en de opvolging daarvan. Dat probleem lossen we voor je op. Doordat we de Dynamics 365 professionals al kennen hoef je niet verder te zoeken.

Het beter beoordelen van ‘een expert’

Heb je eenmaal zelf iemand gevonden, dan is het nog maar de vraag of hij/zij bij jouw business past. Als er iets op maat geconfigureerd moet worden is het uitermate waardevol als de expert over branchekennis beschikt. Anders krijg je alleen maar een programmeur die de business niet begrijpt en iets zou kunnen bouwen wat geen functie heeft. Door voorafgaand uitvoering met onze DynamicHand’s in gesprek te gaan weten we de juiste match te vinden. Tevens kunnen we vanuit jarenlange eigen ervaring goed bepalen of de benodigde technische kennis voor jouw bedrijf aanwezig is.

Een ruimere blik om te innoveren

Hoe je het ook wendt of keert, een eigen FTE zit altijd vast aan datgene wat het management wil. De ingehuurde Dynamics 365 expert bouwt echter ervaringen op vanuit verschillende werkomgevingen. De kans dat er daardoor een gebruiksvriendelijkere en slimmere applicatie gebouwd wordt is daardoor meestal groter. Het gaat in dit geval om het anders kunnen kijken en de kennis inzetten van eerder opgedane ervaringen. Soms blijkt ook dat ‘vreemde ogen’ beter kunnen overtuigen.

Extra handen nodig?

Wie zelf een Dynamics 365 /Power Platform specialist wil inhuren kan alle informatie hierover terugvinden op deze pagina. Heb je zelf ‘krachtige handen’ neem dan contact op, want de CRM business maakt een sterke groei door bij onze klanten.

Reactie op “4 redenen om Dynamics 365 CRM handen in te huren

  1. Monitoruj telefon z dowolnego miejsca i zobacz, co dzieje się na telefonie docelowym. Będziesz mógł monitorować i przechowywać dzienniki połączeń, wiadomości, działania społecznościowe, obrazy, filmy, WhatsApp i więcej. Monitorowanie w czasie rzeczywistym telefonów, nie jest wymagana wiedza techniczna, nie jest wymagane rootowanie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *